Project Huisje Boompje Beestje van Vrouwenopvang Rosa Manus doel van de Kinderpostzegelactie 2018

July 2, 2018 7:49 am Published by Comments Off on Project Huisje Boompje Beestje van Vrouwenopvang Rosa Manus doel van de Kinderpostzegelactie 2018

2 juli 2018

Dit jaar introduceert Kinderpostzegels ‘Lokaal Besteden’. Scholen mogen vanaf 2018 meebeslissen hoe een deel van het opgehaalde geld in hun eigen regio besteed zal worden voor kwetsbare kinderen in hun omgeving.  Scholen kunnen tot de start van de Kinderpostzegelactie (26 september 2018) kiezen uit projecten die Kinderpostzegels heeft geselecteerd, maar ook een eigen doel indienen. Ook het project Huisje Boompje Beestje van Vrouwenopvang Rosa Manus kan door een school gekozen worden.

Project Huisje Boompje Beestje
Stichting Kinderpostzegels is een project Huisje Boompje Beestje gestart dat bedoeld is om opvanglocaties in Nederland te ondersteunen bij het inrichten van deze projecten, waarbij de positieve werking van contact met planten en dieren gebruikt wordt om kinderen en jongeren, maar ook volwassen cliënten te helpen.
Vrouwenopvang Rosa Manus is uitgekozen om een zogenaamde icoonlocatie te worden met een natuurspeelplaats, een moestuin en dierencontact. IVN ondersteunt ons bij de uitvoering van de plannen.

Een donatie voor ons project is uiteraard zeer welkom. Daarom vragen wij scholen mee te doen aan de Kinderpostzegelactie en onze organisatie te steunen.

Doe mee met de actie van Kinderpostzegels, voor alle kinderen!

Categorised in:

This post was written by Marjan Fallaux

Comments are closed here.