Stages

Vrouwenopvang Rosa Manus biedt opvang, hulpverlening en begeleiding, zowel residentieel als ambulant, aan slachtoffers (met name vrouwen en kinderen) van ernstig huiselijk geweld in de regio Leiden. Daarbij is onze eerste zorg veiligheid voor betrokkenen. Met de cliënt werken wij verder aan oplossingen voor een toekomst zonder geweld.

Stageplaatsen
Vrouwenopvang Rosa Manus is op zoek naar 3e jaars stagiaires Social Work (HBO) voor 32 uur in de week gedurende tien maanden in de functie van hulpverlener.  Wij hebben verschillende teams waar je als stagiaire aan de slag kunt gaan: hulpverlening opvang, hulpverlening kinderen, hulpverlening ambulant, intake & advies en maatschappelijk werk.

Interesse?
Je kunt je belangstelling t/m 10 april 2024 kenbaar maken door een motivatiebrief en curriculum vitae te sturen naar werkenbijrosamanus@rosa-manus.nl, ter attentie van Eva Vreugdenhil (HR-adviseur)

Lees hier de volledige vacaturetekst.

Ook hebben we stagemogelijkheden voor een laatste jaars MBO-er 4 voor drie dagen per week in de functie van woonbegeleider.

Interesse?
Stuur een mail met motivatie naar werkenbijrosamanus@rosa-manus.nl.

Overig
Wij bieden een stagevergoeding van € 150,- bruto per maand op basis van 32 uur stage per week voor zowel MBO-ers als HBO-ers.