Informatie en advies

Voor informatie en advies kunt u op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur  terecht bij het intake- en adviesbureau op 071 – 573 08 70 of stuur een mail naar intakebureau@rosa-manus.nl.

Wij bieden informatie en advies aan iedereen die te maken heeft met geweld in een (afhankelijksheids)relatie.

Wanneer begeleiding vanuit Rosa Manus een keuze is, plannen wij een intake.______________________________________________________________________________


Rosa Manus gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

Rosa Manus wil privacygevoelige informatie veilig uitwisselen. Daarom werken we vanaf maart 2020 met ZIVVER, een oplossing voor veilige e-mail en bestandsuitwisseling.

ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals persoonsgegevens, dossiers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Door voor ZIVVER te kiezen, kiest Rosa Manus voor de beste vorm van informatiebeveiliging. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met de privacy van onze cliënten en relaties omgaan.

Lees meer over ZIVVER op www.zivver.nl.